De Interim Challenge is een initiatief van:

Michel van Buren, algemeen directeur van BLMC, experts in supply chain.

Aan dit initiatief hebben zich drie founding partners verbonden:

  • BLMC, experts in supply chain – Sjaak Lekkerkerker, directeur interim-management
    ” Als verandering nodig is dan wilt u werken met deskundige, betrouwbare mensen met jarenlange ervaring in het vak. Met onze deelname aan de Interim Challenge willen we de meerwaarde tonen die een gespecialiseerd bureau als BLMC biedt in de selectie en begeleiding van de juiste interim-manager voor het vraagstuk van de klant.”
  • Finance Factor, executive finance professionals – Albert Allmers, directeur
    “FinanceFactor staat voor Vinden, Volgen, Verbinden en Versterken. Hiermee draagt zij als organisatie bij aan de verdere professionalisering van het vak interim-management. De Interim Challenge draagt hierin ondersteunend bij aan het reputatie management en de propositie van ons organisatie.”
  • Leeuwendaal, actief in het publieke domein overheid, zorg en onderwijs – Douwe Wijbenga, directeur Werving & Search en Interim-management en Lieve Lotte, adviseur Interim-Management
    “Interim-management is een vak. Goed interim-management draagt bij aan het veranderen en versterken van organisaties. Voor de perfecte match tussen mens en organisatie kijkt Leeuwendaal niet alleen naar kennis, kunde en ervaring, maar vooral ook naar de drijfveren en talenten die cruciaal zijn voor het vervullen van uw organisatieopgave. In de Interim Challenge zien wij de kans deze elementen in onze selectie en begeleiding als meerwaarde voor de klant te tonen.”

ABN AMRO faciliteert de Interim Challenge. Han Mesters, Sector Banker zakelijke dienstverlening ABN AMRO initieert onderzoeken en studies naar de HR/flex/detacheringsmarkt.