“The Game is Changing, Change the Game”

Hoe kunnen opdrachtgever, bureau en interim-manager gezamenlijk waarde toevoegen bij organisatieverandering?

Datum:    vrijdag 29 november 2019
Locatie:   ABN AMRO, Gustav Mahlerlaan 10, 1081 PP Amsterdam
Tijdstip:   12:00 – 17:30 uur inclusief lunch en afsluitende borrel

Laat u inspireren door deze spraakmakende experts:

Dagvoorzitter
Splinter Chabot  is een rasoptimist die wordt gekenmerkt door energie, enthousiasme en eigenzinnigheid. Hij leidt u als dagvoorzitter door een programma met toonaangevende sprekers.

Toonaangevende sprekers
Journalist en econoom Mathijs Bouman schetst op zijn eigen onnavolgbare wijze de trends en ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt en in het bijzonder binnen interim-management. Twee ingrediënten brengt hij in elk geval mee: harde feiten en een gezonde dosis humor.

Strategie-expert en auteur Jos Claessens bracht recentelijk het Dagboek van bewust leiderschap uit, waarin zij persoonsontwikkeling aan organisatieontwikkeling koppelt. Zij laat zien hoe veranderingen impact hebben op de dynamiek binnen organisaties en de mensen die daarin werken.

Bas Kodden is een schrijver, spreker en onderzoeker die aanzet tot actie. Als u ook wel eens het gevoel heeft dat u nog niet alles uit uzelf, uw team of uw organisatie haalt, brengt Bas een nieuwe staat van bevlogenheid. U komt van denken naar doen, zowel voor uw organisatie als op persoonlijk niveau.

Han Mesters, sector banker zakelijke dienstverlening van ABN AMRO, presenteert de uitkomsten van het onderzoek naar de interim-management markt.

Winnaar Interim Challenge

Hoofdkantoor ABN AMRO, locatie event

En natuurlijk wordt de finale van de Interim Challenge gespeeld. Een deskundige jury onder leiding van Prof. Dr. Robert Jan Blomme bepaalt wie zich ‘Interim-Manager van het jaar 2019′ mag noemen. De winnaar van de Interim Challenge presenteert tijdens het congres zijn aanpak aan het publiek, dat bestaat uit vertegenwoordigers uit het vakgebied en het Nederlandse bedrijfsleven.

Als deelnemend bureau en interim-manager bent u verzekerd van deelname aan dit prestigieuze congres. Inspiratie verzekerd!