In de Interim Challenge strijden interim-managers uit vier vakgebieden om de titel Interim-Manager van het Jaar 2019. De beoordeling vindt plaats op basis van de uitwerking van een complexe business case over een fictief bedrijf met verschillende probleemstellingen die met elkaar samenhangen (HR, Supply Chain & Logistiek, Finance en Algemeen).

Er is een finalist in elk vakgebied en een overall winnaar.

Lees meer over de procedure

Waarom deze challenge

  • We organiseren deze challenge om te laten zien wat de kracht van interim-management is bij het veranderen en verbeteren van organisaties. We geven opdrachtgevers inzicht in de professionaliteit van het vak en onderstrepen dat een interim-manager vooral waarde toevoegt als deze zorgvuldig is geselecteerd en matcht met de opdracht.
  • We laten zien waar een opdrachtgever op moet letten bij die selectie en hoe belangrijk het is niet alleen naar vakkennis te kijken maar ook naar leiderschapskwaliteiten en persoonlijkheid.
  • Voor interim-managers en bureaus is het een kans om hun kwaliteit te tonen aan opdrachtgevers en zich te meten met hun vakgenoten.